Timo Hans over Intermittent Fasting, meer energie willen en darmklachten | Transformatie Podcast #45


Timo Hans is een fysiotherapeut en vitaliteit expert en bekijkt vraagstukken rondom energie en gezondheid vanuit een holistisch zes domeinen model. In dat model bekijkt hij gezondheid vanuit een breder geheel en kijkt hij, naast beweging en voeding, ook naar problemen met stress, slapen, ademhalen en het functioneren van het immuunsysteem.

Timo helpt hier topsporters mee, maar ook mensen met bijvoorbeeld de ziekte van Crohn en leidt hij andere therapeuten hierover op.

– Wat kan je doen om meer energie te krijgen?
– Wat is het prikkelbare darm sydroom en wat kan je ertegen doen?
– Wat zijn de grootste boosdoeners met betrekking tot darmklachten?
– Wat is intermittent fasting en waarom zou je dat doen?
– Wat zijn de 6 holistische domeinen?

📝 Aantekeningen:

🎧 Abonneer je op de #TransformatiePodcast:
YouTube: bit.ly/TP_youtube
Soundcloud:
Spotify:
iTunes:

🙋‍♀️ Volg #SjanettdeGeus:
LinkedIn:
Instagram:

🎙
Een podcast over het verlangen naar vrijheid. Tussen je oren en daarbuiten -en het zelfonderzoek dat er voor nodig is om daar te komen.

Sjanett spreekt met schrijvers, sprekers, denkers en onderzoekers, maar ook ondernemers, therapeuten, sporters en creatievelingen over transformaties: over het overstijgen van patronen, je eigen koers varen en over hoe je buiten de gebaande paden (of wat de norm lijkt te zijn) succesvol kan zijn.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in Voor iedereen die geïnteresseerd is in Persoonlijke Ontwikkeling, Zelfactualisatie, Leiderschap, Spiritualiteit, Ondernemerschap, Mindset en de Psychologie van succes en transformaties.

🌊 Geproduceerd door Twelve Waves: de Lifecrafting Academy
Website: y