TINDER GAAT FOUT | Do’s and Don’ts | SophieStraalt


Vandaag heb ik voor jullie een iets andere extra video dan normaal. Birdy en ik behandelen onze Tinder ervaringen en de meest foute situaties.

Vind je het leuk? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal en krijg elke dag een melding van de nieuwe video:

Birdy’s vlog:
Action Shoplog:

Wil je mij iets toesturen? Dat kan! Stuur wat je maar wil naar:
Age of Media
t.a.v. Sophie Hol
Havenstraat 87
2102 LB, Heemstede

SAMENWERKEN: [email protected]
INSTAGRAM:
SNAPCHAT: SophieStraalt
BLOG:
FACEBOOK:

VLOGCAMERA: iPhone 6
EXTRA VIDEO CAMERA: Nikon D5100 + 16-50 mm lens

Ik ben Sophie, een jonge vrouw van 24 jaar en in mijn dagelijkse vlog laat ik je zien waar ik heen ga, vertel ik wat ik denk en geef ik je en kijkje in mijn leven. De vlogs komen iedere morgen op 06.00 uur online en elke vrijdag komt er om 10.00 uur een extra video online. De extra video’s gaan over beauty, lifestyle, fashion en nog veel meer!