Voor als JE CRUSH 💖 je ineens NEGEERT 😓 in 2022

updated: 05-2022


In deze video krijg je een oplossing voor als je denkt hij negeert me ineens of ze reageert niet op WhatsApp. We hebben 12 tips en inzichten voor je.

In deze video behandelen we:

►Wanneer je het gevoel hebt van hij negeert me zonder reden of ze reageert niet meer wacht dan eerst even af. Zelden is het zo dat er geen verklaring is voor deze situatie.

►Hij negeert mij of zij negeert mij op Snapchat. We gaan in op het verschil tussen WhatsApp/Instagram en Snapchat wanneer het over negeren gaat. We geven je een goede tip voor specifiek Snapchat.

►Ze reageert niet meer of hij negeert me ineens via app of dm. We geven je twee manieren om een reactie van de ander te krijgen zonder dat je daarbij vervelend of opdringerig overkomt.

►Sommige mensen zijn gewoon niet zo goed in appen wij bespreken wat je dan het beste kunt doen.

►Stel ze reageert laat op WhatsApp of hij negeert me plots terwijl je dit niet verwacht had, dan kan het zijn dat je teleurgesteld of boos wordt. Wij leggen je uit hoe je het beste met deze gevoelens kunt omgaan en hoe je dit met je crush bespreekt.

►Stel hij reageert niet op WhatsApp of ze reageert niet op WhatsApp terwijl jullie in een relatie zitten dan gelden er andere strategieën en regels. Wij gaan dieper in op wat je moet doen als je partner niet reageert.

►Wanneer hij of zij negeert is er een truc waarmee je het gevoel kunt hebben dat dit niet zo is die wij in deze video behandelen.

►Het kan zijn dat je het gevoel hebt van hij negeert me express of speelt hard-to-get. Wij gaan in op wat je in deze situatie het beste kunt doen.

Wij hopen dat het je met behulp van onze video lukt om weer in contact te komen met je crush.

ABONNEER op ons kanaal voor meer tips en tricks op app gebied en andere platformen:

VOLG ONZE INSTAGRAM om te kunnen stemmen op het onderwerp van volgende week:

Succes met het terugwinnen van je crush!

Mark en Sjors