Waarom is Vertrouwen Belangrijk Voor Een Vrouw


Waarom is Vertrouwen Zo Enorm Belangrijk Voor Een Vrouw?

De meeste mannen hebben werkelijk geen idee waarom “vertrouwen” zo enorm belangrijk voor een vrouw is. Ze focussen zich op het “zo snel mogelijk in bed krijgen” van vrouwen, en denken dat ze daardoor “beter worden met vrouwen”. Maar niets is minder waar!

Want behalve dat jij een extra streepje op jouw behang kunt zetten heeft zij achteraf het gevoel dat ze er is ingeluisd door een of andere gladjanus. (waarmee ze óók nog eens slechte seks heeft gehad)

Nee, met jou heeft ze geen ervaring gehad die ze met een grote oprechte glimlach en een twinkeling in haar ogen gaat delen met haar beste vriendinnen. Ze zal eerder haar schouders ophalen of negatief reageren als haar vriendinnen naar jou vragen.

En dat is niet wat je wilt!

Als jij met de volgende vragen rondloopt dan is deze video voor jou:
Waarom beantwoord ze mij niet meer nadat we seks hebben gehad? Waarom lukt het mij niet om een vriendin te krijgen? We hebben een one night stand gehad maar nu wil ze me niet meer zien, hoe kan dat? Waarom moet ik meer tijd nemen om haar vertrouwen te winnen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat een vrouw mij meer gaat vertrouwen? Waarom doet ze zo afstandelijk tegen mij?

In deze video leg ik uit waarom jij meer gaat willen focussen op het opbouwen van “vertrouwen” en waarom “vertrouwen” een pilaar moet worden in jouw verleidingscampagne van een vrouw.

********************************************************

Dit is een clip uit een video opname welke opgenomen is tijdens een Live Coaching Sessie of Webinar.

Mocht jij interesse hebben in een 1 op 1 of online coaching sessie of wil je een webinar bijwonen dan kun je contact opnemen door te mailen naar: [email protected]

********************************************************

Meldt je aan bij onze Facebook Support Groep

********************************************************

Wil jij de regels van aantrekkingskracht leren begrijpen en kunnen inzetten om mooie vrouwen tot je aan te trekken?
Check onze online Mastercourse over “Aantrekkingskracht”.

Dit is zonder enige twijfel de ultieme methode om vrouwen te ontmoeten, versieren en relaties te starten. Met behulp van een wetenschappelijk onderbouwd systeem gebaseerd op evolutionaire psychologie.
Meer dan 40 uur aan super waardevolle videotrainingen!

********************************************************

First Dates Ready
Dertien Wetten Voor Een Succesvolle Eerste date

In deze gids leer je precies wat je moet doen om er voor te zorgen dat jij een positieve impact maakt tijdens de eerste date.

De dame zal de date met jou positief ervaren en jij zult ervaren gaan worden als een aantrekkelijke man.

********************************************************

Support mijn werk en draag jouw steentje bij aan het onderwijzen, versterken en aantrekkelijker maken van de Nederlandse man.

Voor donaties kun je terecht op deze link:
s