Willem de Bruin & Frank Boeijen – Een Echte Man (Mannenharten 2) [prod. Morien van der Tang]


De bijzondere samenwerking tussen Willem de Bruin van The Opposites en Frank Boeijen kwam tot stand voor de titelsong van de nieuwe Nederlandse film Mannenharten 2 (NL Film/ Dutch Filmworks) die vanaf nu in de bioscoop te zien is.

Spotify:
iTunes:
Deezer:
Lyrics:

“Frank en ik gaan door als The Opposites”, grapte Willem in de uitzending. Frank Boeijen is trots op de samenwerking. “Dit is toch een prachtige combinatie? Een heel interessante samensmelting van de rapscene versus de melodieuze scene waar ik uit voort kom.”

VIDEO CREDITS:
Regie: Walker & Marrit
Camera/Edit: Walker Pachler (
Productie: Marrit Koopmans
Licht: Gerard Stam (
Camera assistentie: Bart van Grieken, Stefan Manciaracina

‘Als ik jou zo zie, verdient een man jou niet’ – Willem de Bruin & Frank Boeijen

‘Een Echte Man’ is door beide heren geschreven en is geproduceerd door Morgan Avenue, onder meer bekend van hun werk met Glen Faria.

Willem: “We kenden elkaar nog niet. Frank kwam op de afgesproken tijd aan en dan is het maar zien hoe het klikt. Maar hij blijkt een enorm gezellige man die je altijd aan het lachen weet te krijgen. Het was bijzonder om te zien hoe hij het schrijven van een liedje aanpakt. We hadden de tekst nog niet af of hij sleurde me de opnamestudio in en ramde het op plaat.”

Mannenharten 2 is het vervolg op de succesvolle film van regisseur Mark de Cloe, met onder meer Daan Schuurmans, Hadewych Minis en Barry Atsma. Hoewel er veel is veranderd in de levens van de mannen; ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde alles behalve een sprookje. Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar, besluit Tim (Daan Schuurmans) – die net terug is van zijn reis – een tijdje single te blijven en valt womanizer Dennis (Barry Atsma) als een blok voor een nieuw zangtalent. Niels (Fabian Jansen) gooit het na een cursus vrouwen versieren over een hele andere boeg en de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet) zoekt in ieder uithoekje van Amsterdam naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde. Een ding is zeker: de zoektocht naar liefde gaat in alle hevigheid verder!

Willem de Bruin & Frank Boeijen – Een Echte Man
Geproduceerd door Morien van der Tang
Tekst: Willem de Bruin / Frank Boeijen
Compositie: Willem de Bruin / Rina Mushonga / Memru Renjaan / Morien van der Tang
Publishing: Maron Publishing / Top Notch Publishing NL / Universal Music Publishing BV / Maktub Music Publishing / BMG Talpa Publishing BV / Copyright Control
Keyboards: Morien van der Tang
Gitaren: Memru Renjaan / Rina Mushonga
Bass: Memru Renjaan
Drum programming en editting: Silvan van der Tang
Live drums : Max Saidi
Mix: Guido Aalbers / GieSound Studio
Master: Darius van Helfteren @ Amsterdam Mastering

—–

Top Notch werd bekend met uitgaven van Nederlandse hiphop. Tegenwoordig geven we allerlei soorten muziek, films en boeken uit. Top Notch is marktleider van de Nederlandse hiphop en een van de meest succesvolle independent labels in zowel Nederland als België.

Bekijk ook onze playlists:
Populaire video’s:
De Jeugd van Tegenwoordig:
Jayh:
Ares:
The Opposites:
SBMG:
Dio:
Sjaak:
Fresku:
Sef:
Ronnie Flex:
Winne:
Flinke Namen:
Fakkelteitgroep:
TopNotchclassics:

https://www.facebook.com/TopNotchNL
/