ZO HOU JE JE KAMER NETJES & GEZELLIG ✩ Eva Rose


Hee allemaal! In deze video ga ik laten zien hoe je je slaapkamer netjes en gezellig kunt maken + houden. Niet alleen ik geef daarbij tips, maar ook mijn zusje Anne en mijn broertje Finn πŸ™‚ Veel kijkplezier!!

Mijn bureau: (verschillende onderdelen)
–
–
–
–

Mijn tijdschriften rek:
–

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-

Muziek die ik momenteel luister:

β˜… OVER MIJ
– Ik ben Eva, 16 jaar en hou ervan om video’s te maken! Dit doe ik sinds 4 augustus 2016. Mijn video’s zijn vooral gebaseerd op wat ik meemaak in mijn dagelijks leven. Op basis hiervan geef ik jullie tips en maak ik vlogs.

β˜… MIJN KANAAL
– Op mijn kanaal zie je vooral veel lifestyle, van alles wat dus!
– Elke zondag om 9.00 een video online.

β˜… VEELGESTELDE VRAGEN
– In welke klas zit je? – 4 Havo
– Hoe oud ben je? – 16
– Hoe lang ben je? – 1,67m
– Waarom heet je kanaal Eva Rose? -Rose is mijn tweede naam.

β˜… ANDERE SOCIAL MEDIA
– Instagram: evarose.yt
– Pinterest: evaroseyt
– Spotify: evarosevanderheijden

β˜… APPARATUUR & EDITING
– Camera voor normale video’s: Sony A5100
– Camera voor vlogs: Canon 97x mark II (sinds mei 2019)
– Video editing: Imovie (op macbook)

β˜… ZAKELIJK CONTACT/ SAMENWERKINGEN
– [email protected]

β˜… Wil je geen video missen? Abonneer (gratis) op mijn kanaal!